Adverteren

Als je een huis of gebouw hebt die je wilt verkopen dan kan je jouw advertentie daarvan op deze pagina plaatsen. Maar ook de mensen die opzoek zijn naar een leuke woning kunnen hun wens op deze pagina omschrijven. Op deze manier kunnen kopers en verkopers elkaar snel vinden en met onze hulp kunnen we voordelige overeenkomsten sluiten. En ook beide partijen zullen enorm veel tijd winnen door deze snelle samenwerking. Het is gemakkelijk en er zijn niet al te veel voorwaardes aan verbonden.

Verkoper

Heb je een huis of gebouw dat je wilt verkopen? Plaats die hier op deze pagina. Stuur ons een duidelijke omschrijving van wat je verkoopt, waar het ligt en ook wat de prijs is. Heb je speciale voorwaardes, laat dat ook duidelijk weten.

Koper

Ben je opzoek naar een woning? Dan kan jij ook op de pagina jouw wensen plaatsen. Geef duidelijk aan naar welke type woning je opzoek bent en wat je budget is. Ook als je een speciale buurt prefereert moet je dat meteen vermelden. Zo kunnen beide partijen enorm veel tijd winnen.