Contact Mij

Fijn dat ik je zover hebt gehaald, dat je op de contact pagina bent van mijn website. Je bent op deze website, omdat je meer informatie wilt over het bouwen, appartementen of wat dan ook. En ik ben meer dan blij om al je vragen te beantwoorden. Een gebouw kopen of verkopen is geen gemakkelijk klus die je in je in je eentje kan uitvoeren. Je hebt de hulp nodig van een professional in dit gebied. Er is ook veel papierwerk dat je moet uitvoeren en dat zal niet succesvol en snel aflopen, als je de juiste schakels niet kent. Ik kan je verder op deze moeilijke pad helpen.

Meer informatie

Heb jij dus meer informatie nodig over mijn diensten, wil je de prijzen van iets wilt of adverteren op mijn website? Voel je dan vrij om onderstaande contact formulier in te vullen. Probeer om jouw vraag zo veel als mogelijk duidelijk te omschrijven, zodat ik je meteen de juiste informatie kan opsturen.

Ik vraag beleefd voor wat geduld. Je vragen worden binnen drie werkdagen beantwoord en als je haast hebt, mag je ook bellen naar het kantoor. Maar wees a.u.b. geduldig, zodat ik je in1 keer de juiste informatie kan doorsturen.